Velg din region


Välkommen till
eran av Q


Från frontlastare till smart lantbruk. Du kan alltid förvänta dig samma nivå av kunskap och tillförlitlighet från Quicke. Nu är våra lastare även integrerade med smart och responsiv teknologi. Följ med oss så visar vi er vägen till en digital framtid.

Skördar kunskap i skopor


Din frontlastare är mer än bara ett verktyg. Det är ett helt system designat för att du ska få maximal utvinning av ditt lantbruk. Det är kärnan i vårt växande engagemang för att skapa något större. En framtid där data kan hjälpa oss hitta underliggande mönster som senare innebär att vi kan utveckla ny utrustning som gör just din vardag mer effektiv.

Idag skapar vi möjligheter för digitala skärmar och smarta sensorer att fungera med vårt utbud. Imorgon kommer alla dina Quicke-enheter att kunna kommunicera med varandra och genom det förvandla manuella processer till automatiserade.

 

Ätbar intelligens till 2050


Vid år 2050 kommer världens lantbruk behöva livnära och förse över 9,7 miljader människor jorden över med mat. Det är 30 % mer munnar att mätta än idag. Enligt ledande experter kommer livsmedelssäkerhet bli en av våra största utmaningar. Detta som en effekt av klimatförändringar som minskar avkastningen (+ 0,5 ° = 10 % mindre) och tvingar oss att bli mer effektiva och smarta gällande vårt lantbruk.
De dåliga nyheterna är att detta bara är tre årtionden bort, men de goda är att vi för varje nytt år kommer närmare lösningen. Tillsammans med dig.

Läs mer

Automatisera ditt arbete


Optimera din tid, maximera din produktivitet och underlätta din arbetsprocess.

Läs mer om Q-companion
 

Lantbruk idag och lantbruk imorgon


Högteknologisk lantbruksutrustning lagrar idag information på olika platser, något som förhindrar dem att kommunicera och arbeta med varandra.
Detta är påväg att förändras och vi närmar oss alltmer en framtid där information lagras på gemensamma plattformar för att maskiner istället ska kunna samverka med varandra och optimera både sin och DIN effektivitet.

Läs mer

Flera sätt att jobba smartare.
Inte svårare.


Lastvägning, loggning av aktiviteter och exakt redskapspositionering. Det är bara några av många fördelar med att använda Quickes digitala lastare.

Läs mer
 

Träffa familjen McCannell
- våra Q-companion testförare


Fjärde generationens mjölkbonde i Ontario, Kanada. Efter att ha varit testpilot i två år för både Q-serien och Q-companion är det dags att utvärdera effekterna som de haft på deras gård.

Läs mer
 

Vil du komme i kontakt med oss?


Alt vi gjør, ned til minste detalj, har som mål å gjøre brukeren av maskinen mer effektiv.

Gjennom overlegen kvalitet, banebrytende innovasjon og smarte detaljer på våre produkter, hjelper vi deg til å arbeide smartere, ikke hardere.

Les mer om hvordan Quicke kan gjøre deg mer produktiv, fyll inn dine kontakt opplysninger og hva din henvendelse gjelder, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.