Velg din region


 

Det hela startade med en lat inställning till hö


Vår grundare, Karl-Ragnar Åström, var en smart entreprenör som tröttnade på att hantera hö och gödsel för hand.
Så han började söka efter lösningar som skulle öka hans produktivitet. Hans lösning skulle visa sig bli Sveriges första frontlastare.
Detta i sin tur ledde till Quickes födelse, världens första körbara frontlastare och resten är, som det brukar kallas, historia. Denna uppfinning gjorde det möjligt för mindre lantbruk att lättare hantera material och effektivisera sin produktivitet. Och det är utifrån denna innovativa anda vi har fortsatt att utveckla Karl-Ragnars arv av världsledande frontlastare och redskap. Vi jobbar nu vidare mot en digitaliserad framtid där vi automatiserar jobb som annars skulle kosta mycket i både pengar och tid från bönderna.

 

Det är självklart att ditt arbete är värdefullt. Därför har vi, i snart sju årtionden, fokuserat på att underlätta lantbruksarbetet.


 

Varje tanke och varje timme vi lägger ner i verksamheten handlar om att förenkla det vardagliga arbetet på gården. Våra frontlastare är byggda för att maximera din komfort, spara tid, optimera produktiviteten och öka säkerheten. Vi fokuserar på smart teknik för att kunna förverkliga drömmar och fantasier för just ditt arbete. Du kan alltid vara säker på att Quicke-lastaren aldrig handlar om oss, den handlar om dig.